انتخابات و سرنوشت کشور

ساخت وبلاگ

انتخابات عرصه مهمی است برای تعیین سرنوشت کوتاه مدت کشور دریک دوره چهارساله و همچنین اثرات بلند مدت این چهارسال دردوره های آینده،همین اهمیت اقتضا می کند که با نگاهی عقلایی و دقیق به انتخاب نامزد اصلح بپردازیم.دراین دوره باتوجه به شرایط اخیر کشور درداخل و خارج و همچین ضرورت پرداختن به اقتصاد و تولید و بازسازی ساختارهای اقتصادی کشور بایستی رئیس جمهوری انتخاب شود که دراین مسیر گامهای قوی و محکمنی بردارد.

چرا روش دولت فعلی جوابگو نیست؟

اینکه رهبری دائم این نکته را گوشزد می کنند که تفکر انقلابی راه حل برون رفت از مشکلات پیش رو است .این حرف به چه معناست؟

به چند دلیل تفکر دولت فعلی پاسخ گوی نیازهای امروز و آینده کشور نیست:

1- نگاه غالب وابسته مدار به کشورهای توسعه یافته و غرب

2- نگاه بعضا کاسب مدارانه به بسیاری از مقوله های اقتصادی و تولیدی

3- لیبرال بودن بسیاری از افراد در بدنه دولت و نگاه تکنوکراسی به مقوله های استراتژیک و بلند مرتبه انقلاب اسلامی

4- عدم توجه به ارزش های انقلاب اسلامی درتئوری پردازان دولت و ایجاد تقابل کذب بین رونق اقتصادی و استمرار اندیشه انقلابی

4- ضعف دراعتماد به نفس و اتکال به خدای بزرگ دربحران های کشوری و مواردی ازاین دست.

درحقیقت کارنامه دولت یازدهم نشان می دهد باتوجه به وجود رگه های مثبت و انقلابی دربدنه دولت و همچنین شعارهای زیبا در بدنه ارشد آن، ولی درعمل آنچه که غالب بوده است و کشور را مخصوصا درطول دوره مذاکرات برجام معطل گذاشت،همین وادادگی و عدم اعتماد به ظرفیت های درونی و قدرت لایزال الهی بوده است.

درصورتی که مشاهده شد درهمین دولت بعضی بخش ها با نگاه انقلابی و بدون وقفه کار کردند و لحظه ای درتلاش و حرکت کوتاهی نکردند.ولی متاسفانه این تعداد افراد درصد زیادی را تشکیل نمی دهند و فکر حاکم بر سایر بخش های دولت،غیر از این بوده است.

 

چرا دولت انقلابی؟

درحقیقت دولت انقلابی را درفضای متعلق به شهید چمران اینگونه تعریف کمی کنیم:

کارمتعهدانه و قوی همراه با تخصص ، درراه خدا با غلبه نگاه معتمد و متکی به خداوند متعال و باور این حرف که می توانیم و می شود.

درنگاه انقلابی ایثار یک شاخص است.خود را ندیدن و بر مبنای منافع شخصی حرکت نکردن یک اصل است و کار را به خداوند واگذار کردن یک زیربنای فلسفی قوی و عملی است.

درحقیقت آن چیزی که ان شالله به دنیا معرفی خواهیم کرد عشق و محبت خواهد بود نه خشونت و تعارض.

با وجود ساختارهای مریضی همچون بانک،مالیات،بوروکراسی اداری موجود و... نمی توان اهداف اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصاد کشور را محقق کرد.نسخه های لیبرالی و غربی هم دیگر پاسخ گو نیستند چراکه درکشورهای مهد خود نیز اکنون با چالش و مشکلات بزرگ مواجه شده اند به نحوی که اقتصاد کشورهای توسعه یافته را روز به روز درمعرض تهدید بیشتر قرار می دهند.

انگار زمانه از ما می طلبد که حرفی نو در عالم ایجاد شود و هماهنگونه که یکی از اندیشمندان اقتصادی امریکا بیان کرد: سیستم اقتصادی اسلامی توانایی کمک به برون رفت از مشکلات اقتصادی جهان را دارد.و این اندیشه و سیستم درصورتی مستقر خواهد شد که مردانی معتقد و متکی به تفکر ناب اسلامی و اندیشه های امام راحل و رهبری عزیز این مسیر را رقم زنند و راه را باز کنند.

ایران اکنون خط شکنانی می خواهد که همچون اسلاف خود را دفاع مقدس این موانع موجود را از پیش پای ملت قدردان ایران باز کنند.

همانگونه که جهان از موج انقلاب اسلامی ایران درسال 57 به تلاطم افتاد و اثرات و پیامدهای ان را هر روز مشاهده می کند، بار دیگر می رود تا ازموج استقرار حکومت اسلامی واقعی با تحقق اندیشه انقلابی و الهی درحکومت ایران به تحول و تموج افتد.

 


برچسب‌ها: انتخابات96, دولت, رئیس جمهور, انقلاب, اسلام شهید دکترچمران...
ما را در سایت شهید دکترچمران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bbazchamran3 بازدید : 196 تاريخ : پنجشنبه 25 خرداد 1396 ساعت: 13:03